skip to Main Content

Lumag BSW66GL Benzine boomzaag | Bandzaag 6200 Watt

4.718,00

Waardering 0 uit 5
(be the first to review)

De door een benzinemotor aangedreven Lumag bandzaag BSW-66GL (ook wel horizontale lintzaag, boomzaag of blokbandzaag) is een degelijke stamhout zaagmachine/ boomzaagmachine. Met deze bandzaag zaagt u uw boomstammen tot mooie planken en balken.

Extra informatie

Merk

Lumag

Aandrijving

Benzine

Uitverkocht

levertijd 1-2 werkdagen

door:  Melmor
SKU: 53_BSW66GL Categorie:
CONTACT VERKOPER

Beschrijving

Lumag BSW66GL Benzine boomzaag 5500 Watt

De door een benzinemotor aangedreven Lumag bandzaag BSW-66GL ook wel bekent als horizontale lintzaag, boomzaag of blokbandzaag is een degelijke stamhout zaagmachine/ boomzaagmachine. Met deze bandzaag zaagt u uw boomstammen in mooie planken en balken. De zaagmachine is eenvoudig op te bouwen en te verplaatsen.

LumagBSW66GL Boomzaag

De machine is standaard voorzien van een 8,5 Pk benzinemotor. De machine kan mede hierdoor overal worden opgebouwd waar u bomen wilt zagen. Het onderstel heeft een standaard lengte van 5 meter maar is onbeperkt te verlengen. De zaagmachine is door zijn bouw en de geleidelijke en rustige loop van de aandrijfwielen zeer geschikt voor het zagen van zacht, hard en droog hout. In de standaard uitvoering kan de machine boomstammen zagen tot een lengte van 5 meter. Optioneel kan de machine onbeperkt verlengt worden (per 1950mm).De tank van 10 liter kan gevuld worden met koelmiddel om het zaagblad extra te koelen.
De machine is voorzien van een lintzaag type Woodmaster / Lenox (3660 x 34 x 1,1 mm).
De machine wordt geleverd door ons als erkende Matom dealer. Je kunt de machine zelf eenvoudig opbouwen (zie ook bijgaande video). Uiteraard kunnen wij deze machine ook tegen een vooraf bepaald tarief voor je opbouwen.

De zaagmachine is eenvoudig op te bouwen en te verplaatsen.;De machine is standaard voorzien van een 8,5 Pk benzinemotor. De machine kan mede hierdoor overal worden opgebouwd waar u bomen wilt zagen. Het onderstel heeft een standaard lengte van 5 meter maar is onbeperkt te verlengen. De zaagmachine is door zijn bouw en de geleidelijke en rustige loop van de aandrijfwielen zeer geschikt voor het zagen van zacht, hard en droog hout. In de standaard uitvoering kan de machine boomstammen zagen tot een lengte van 5 meter. Optioneel kan de machine onbeperkt verlengt worden (per 1950mm).De tank van 10 liter kan gevuld worden met koelmiddel om het zaagblad extra te koelen.;De machine is voorzien van een lintzaag type Woodmaster / Lenox (3660 x 34 x 1,1 mm).

Enkele technische gegevens

maximale diameter van de stam is 660 mm

maximale breedte van de plank is 580 mm

de dikte van de zaagsnedes is 1,4 tot 2,2 mm

zaaghoogte is 30 tot 500 mm

maximale zaagdiepte is 180 mm

zaaglengte is vanaf 1.000 mm tot

de lengte van het zaagframe is 5.000 mm

het verlengstuk van het zaagframe is 1.950 mm

de diameter van het vliegwiel is 480 mm

de breedte van het vliegwiel is 25 mm

de lintzaagsnelheid is 15 m/sec

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een beoordeling achter voor “Lumag BSW66GL Benzine boomzaag | Bandzaag 6200 Watt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

( 0) beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Melmor uw specialist voor gereedschap

Koopwaar.nl als marketplace is gestopt, je kunt helaas niet meer afrekenen!

X
Back To Top