skip to Main Content

Accu kettingzaag

Alle 21 resultaten

Accu kettingzaag kopen?

Naast benzine of elektrische kettingzagen is een accu kettingszaag ook een erg krachtige tool in de markt. Snoerloos zagen betekent milieu vriendelijk zagen zonder benzine en zonder verlengsnoeren. Het merk Greenworks heeft een breed assortiment accu tuinmachines waardoor je de accu van de kettingzaag ook kunt gebruiken in een grasmaaier, heggenschaar, takkenzaag, bladblazer, trimmer, kruiwagen etc.

Welke accu kettingzaag kopen, tips!

Bij de keuze van de accu kettingzaag speelt als eerste voltage een rol. Hieronder zie je een overzicht van de voltages en de doelgroepen. Kijk misschien ook of je nog andere machines wilt gebruiken (in de toekomst) met het zelfde voltage. Na de voltagekeuze dien je te bepalen welk accu Ah (amperage) je wenst te gebruiken. Amperage staat voor "tankinhoud". Dus hoe hoger amperage hoe langer je kunt werken met een accu. Greenworks accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accuproducenten, het Japanse Panasonic. Wil je meer weten over Lithium ION accu's, lees dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's
  • - 24 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van kleinere diameters hout en vooral geschikt voor particulieren. Ook geschikt voor snoei(zaag)werk in tuinen.
  • - 40 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel grote diameters hout en vooral geschikt voor particulieren en (semi) professionals. Het breedste assortiment kettingzagen vindt u in deze voltage.
  • - 60 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel- tot grote diameters hout en vooral geschikt voor (semi) professionals en particulieren.
  • - 80 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel- tot grote diameters hout en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor intensief gebruik.
  • - 82 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel- tot grote diameters hout en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor zeer intensief gebruik.

Koopwaar.nl als marketplace is gestopt, je kunt helaas niet meer afrekenen!

X
Back To Top