skip to Main Content

Houtklover

Alle 10 resultaten

Houtklover kopen?

Met een houtkloofmachine, ook wel houtklover, houtkliever of kloofmachine genoemd, worden boomstammen gekloofd. De houtkloofmachines van Lumag zorgen ervoor dat er weer voldoende brandhout aanwezig is om de houtkachels warm te houden. Een houtklover werkt zeer doelgericht en het is een stuk veiliger en beter voor je lichaam dan kloven met een bijl.

welke houtklover kopen?

Bij Koopwaar.nl te verkrijgen zowel de krachtige elektrische houtklover (230 volt en 400 volt) als de benzine houtkloofmachine. De kloofmachines variëren qua kloofkracht van 5 ton tot 30 ton. Hoe meer kloofkracht de houtklover heeft, hoe harder, dikker en taaier het hout mag zijn dat gekloofd moet worden. Lumag  geeft bij aanmelden van de houtklover 5 JAAR GARANTIE en 1 maand ” niet goed geld terug garantie”.

Kloven wil zeggen dat het hout in stukken gebroken wordt; het hout wordt gespleten. Je vindt houtklovers gemakkelijk en snel in ons online winkelcentrum. De prijzen zijn een heel stuk voordeliger als in de winkel, je kunt daarom veel geld besparen op je houtklover aankoop.

Houtkloofmachine kopen? waar moet ik op letten

Kijk naar het aantal ton kloofkracht en kloofdoorsnede om te bepalen welke houtkloofmachine het beste past bij wat jij nodig hebt. Een voorbeeld voor een goedkope houtklover is de powerplus kloofmachine, heb je een zwaardere machine nodig? Kijk dan eens naar de Lumag houtklover. Eén ding is zeker, het arbeidsintensief houtkloven met een bijl is verleden tijd met een goede houtkloofmachine.

Koopwaar.nl als marketplace is gestopt, je kunt helaas niet meer afrekenen!

X
Back To Top