skip to Main Content

Terrasverwarmer Kopen?

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Met een eigen terrasverwarmer creëer je gezelligheid en biedt dit volop genietmomentjes, ook wanneer het in de avond fris begint te worden. Met een terrasverwarmer kunt u zo lang mogelijk genieten van de buitenlucht zonder kou te lijden. Op onze online shop vindt u een groot assortiment aan terrasverwarmers.

Waarom een terrasverwarmer kopen

Met een terrasverwarmer kunt u langer van uw terras genieten. U kunt samen met vrienden en familie genieten van een verwarmd terras. Wij bieden onze terrasverwarmers van goede kwaliteit tegen een lage prijs.

Gas terrasverwarmer of elektrische terrasverwarmer

Wanneer u een terrasverwarmer wilt kopen moet u wel aan de brandstof denken. Zo kunt u kiezen voor een terrasverwarmer op gas of een terrasverwarmer op elektriciteit. Allebei hebben deze terrasverwarmers hun voor- en nadelen. Zo is een elektrische terrasverwarmer op langer termijn goedkoper. Dit komt omdat de elektriciteit goedkoper is. Het nadeel van een elektrische terrasverwarmer is dat u altijd een kabel moet laten lopen om de terrasverwarmer van elektriciteit te voorzien. Het kan voorkomen dat de kabel dan in de weg gaat zitten. Daarentegen is een terrasverwarmer wel duurder, maar wel efficiënter. Dit komt omdat een terrasverwarmer op gas meer oppervlakte verwarmt in alle richtingen, in tegenstelling tot een elektrische terrasverwarmer. Een elektrische terrasverwarmer kan alleen maar specifiek op een plek verwarmen. Ook zit er bij een terrasverwarmer op gas geen kabel in de weg.

Hangende terrasverwarmer of staande terrasverwarmer

Ook wordt er bij terrasverwarmers onderscheid gemaakt tussen hangende terrasverwarmer of staande terrasverwarmer. Hierbij is een hangende terrasverwarmer haast altijd elektrisch. Het verschil is dat een staande terrasverwarmer haar warmte in alle richtingen af geeft, en waar de hangende terrasverwarmer maar op een richting haar warmte uitstraalt. Tip: Hang deze terrasverwarmer dus niet al te dichtbij. Een voordeel van een hangende terrasverwarmer is dat deze verwarmer minder in het zicht is omdat deze niet zo groot zijn en vaak ook nog buiten het zicht te monteren is. Deze neemt dus weinig ruimte in beslag. Met een staande is dit zeker niet het geval. Weet u na deze informatie nog niet zeker welke terrasverwarmer het beste bij u past? Neem dan contact met ons op. Ons team kijkt graag met u mee welke terrasverwarmer het beste bij u past.

Koopwaar.nl als marketplace is gestopt, je kunt helaas niet meer afrekenen!

X
Back To Top