skip to Main Content

Accu hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger kopen?

Alle seizoenen komt een hogedrukreiniger goed van pas. Je kunt er de auto, fiets, de tuinmeubelen, hekken, stinkende afvalcontainers, terassen, houten vloeren of een balkon mee schoonmaken… de lijst is letterlijk eindeloos. Waar moet je op letten bij het kopen van een hogedrukreiniger? Het belangrijkste aspect is de druk en dat wordt uitgedrukt in bar. Hoe hoger de druk of bar, hoe meer vermogen de hogedrukreiniger heeft om het vuil los te maken. Hoe sterker de vervuiling hoe meer druk u nodig heeft. Daarnaast is het raadzaam ook kijken naar het aantal Watts van de hogedrukreiniger. Een hoger aantal Watt betekent ook betere prestaties.

Greenworks hogedrukreinigers online bestellen

Als u de hogedrukreiniger veel gebruikt voor het schoonmaken van het terras dan is de grote van het schoon te maken oppervlakte uiteraard ook van belang. Hoe groter het oppervlakte hoe groter de hogedruk reiniger zou moeten zijn. Het is dan aan te raden meer bar waterdruk te hebben. Accessoires zijn uiteraard ook zeer belangrijk. Denk daarbij aan de lengte van de slang, het type pistool, de lans met een al dan niet instelbare sproeikop, rotorsproeiers, ingebouwde of externe reinigingsmiddeltank. Maar denk ook aan terrasreingers en wasborstels. Al deze accessoires maken de hogedrukreiniger echt compleet. Greenworks hogedrukreinigers worden geleverd met standaard een groot aantal accessoires aan boord. Er zijn ook veel toevoegbare accessoires beschikbaar, zoals patioreinigers (terrasreinigers), langere verlengslangen of andere mondstukken.  Alle Greenworks hogedrukreinigers zijn voorzien van 3 axiale roestvrij stalen zuigers en een tuimelschijfpomp met aluminium kop. De zuigers zijn allemaal van gehard roestvrijstaal. Greenworks heeft als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers een assortiment met 8 modellen en zo voor elke gebruiker het juiste model.

Accu hogedrukreiniger kopen?
Bestel online bij Koopwaar.nl

Waar moet je op letten bij het kopen van een hogedrukreiniger?
Het belangrijkste aspect is de druk en dat wordt uitgedrukt in bar. Hoe hoger de druk of bar, hoe meer vermogen de hogedrukreiniger heeft om het vuil los te maken. Hoe sterker de vervuiling hoe meer druk u nodig heeft. Daarnaast is het raadzaam ook kijken naar het aantal Watts van de hogedrukreiniger. Een hoger aantal Watt betekent ook betere prestaties.

Koopwaar.nl als marketplace is gestopt, je kunt helaas niet meer afrekenen!

X
Back To Top