skip to Main Content

Contact

Over Koopwaar.nl

Koopwaar.nl is een online winkelcentrum, waar webshops hun producten op verkopen.  Online shoppen gaat net als bij ieder andere webshop. Je rekent de producten af via de Winkelwagen van Koopwaar.nl en de bestelling wordt meteen doorgestuurd naar de betreffende webshop die jouw producten opstuurt.

Heb je een vraag over een product of bestelling? Koopwaar.nl verkoopt zelf geen producten, neem daarom direct contact op met de webshop die het product aanbiedt. Dat doe je door naar de winkelpagina van de verkoper op Koopwaar.nl te gaan, je vindt de link naar de winkelpagina in de e-mail van de orderbevestiging. Ook op de productpagina kun je contact opnemen met de verkoper, klik op “CONTACT  VERKOPER” om een chat te starten. Kom je er niet aan uit met de verkoper? Neem dan contact met ons op, dan kijken we of we het samen kunnen oplossen.

Bedrijfsgegevens

Koopwaar.nl
Scheiweg 26
5421 XL Gemert – Nederland

KVK: 69750459
BTW nr: NL857996009B01

Consumenten:klantenservice(@)koopwaar.nl
Webshops/ Bedrijven: +31 492-77 52 69

Stel je vraag

Heb je een vraag, dan staat je vraag misschien wel in onze Veel gestelde vragen sectie? Zo niet, stuur ons een email door het volgende formulier in te vullen:

Naam*

Email *

Bedrijfsnaam (optioneel)

Telefoon *

Bericht


Koopwaar.nl als marketplace is gestopt, je kunt helaas niet meer afrekenen!

X
Back To Top