skip to Main Content

Accu bladblazer

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Accu bladblazer kopen?

Een accu bladblazer doet het tegenwoordig niet onder voor zijn benzine of 230V elektrisch aangedreven tuingereedschap. Wil je een accu bladblazer kopen? Een slimme keuze. Een aantal grote voordelen van een accu bladblazer zijn bijvoorbeeld een veilige werkomgeving zonder snoeren, een onbeperkt werkbereik, de lage onderhoudskosten en extreem lage gebruikskosten (geen dure 2-Takt benzine!) en het aanzienlijk lagere geluidsniveau. Bij bladblazers heeft men het vaak over de blaassnelheid. Dit wil echter niet altijd iets zeggen. Immers, als de blaasbuismond wordt versmalt neemt de blaassnelheid enorm toe maar de hoeveelheid weg geblazen materiaal wordt juist minder. Vergelijk daarom bij het bestellen van accu bladblazers ook het luchtvolume van de verschillende machines.
Ga je een Greenworks accu bladblazer kopen dan kun je de accu ook in een grasmaaier, kettingzaag, takkenzaag, heggenschaar, trimmer, kruiwagen, etc gebruiken van hetzelfde Volt type. Zie onderaan voor meer uitleg welk type Volt accu bladblazer het beste bij jou past.

Het grote assortiment bladblazers van Greenworks

- 24 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine oppervlakten en vooral geschikt voor particulieren. - 40 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine- en middelgrote oppervlakten en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals. In het 40 Volt assortiment is ook een bladzuiger leverbaar. - 60 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine-, middel- en grote oppervlakten en vooral geschikt voor semi professionals en particulieren. - 80 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine tot zeer grote oppervlakten en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor intensief gebruik. - 82 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine tot zeer grote oppervlakten en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor zeer intensief gebruik.

Koopwaar.nl als marketplace is gestopt, je kunt helaas niet meer afrekenen!

X
Back To Top