skip to Main Content

Stronkenfrees / stobbenfrees

Stronkenfrees kopen?

Een stronkenfrees wordt ook wel stobbenfrees genoemd. Als je een boom omzaagt blijft er altijd een stronk boven de grond staan.
Als je deze niet kunt of volledig wilt verwijderen is een Lumag BSF-15 stronkenfrees de oplossing. Met een stronkenfrees of stobbenfrees van freest je de stronk of wortels tot onder het maaiveld weg. Een stronkenfrees is een zeer wendbare machine en is voorzien van 9 hardmetalen freesbeitels. De 13 pk benzine motor levert de freesmachine ruim voldoende vermogen waardoor je tot bijna 23 cm diep kunt frezen.

Onderaan de pagina kun je lezen over de verschillende soorten brandstof: Welke brandstof kun je gebruiken?

Welke brandstof kun je gebruiken bij een stronkenfrees?

Welke brandstof is het beste voor mijn stronkenfrees? Hoe kan ik problemen voorkomen? Wat is Alkylaat benzine? Onderstaande tekst geeft uitleg op al deze vragen. Met Aspen alkylaatbenzine start de machine altijd en je gezondheid is beter beschermd Uiteraard kun je in alle 4 takt motoren van Lumag en Loncin gewone normale Euro Loodvrije benzine gebruiken en kun je voor alle 2 takt motoren Euro Loodvrije benzine en tweetakt olie mengen maar.... Al na 1 uur gebruik van normale benzine de uitstoot van de giftige stof benzeen gelijk is aan ongeveer 100 uur met Aspen alkylaatbenzine? Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner dan gewone benzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals zwavel, benzeen of aromaten. Dit is niet alleen beter voor jezelf, maar ook voor de tuinmachines, zoals de stronkenfrees. Het houdt de motor schoner en zorgt dat deze altijd start. Je kunt Aspen alkylaatbenzine gerust in de tank laten zitten wanneer je de stronkenfrees voor de winter opbergt. Alkylaatbenzine behoudt haar kwaliteit waardoor je in het voorjaar weer probleemloos aan de slag kunt! De voordelen op een rij: - De motor start altijd - Jarenlang houdbaar - Vrijwel reukloos - Minder onderhoud en een langere levensduur - Uw gezondheid en het milieu optimaal beschermd - Aspen bevat geen ethanol - Kant en klaar in 1 Liter of 5 liter jerrycan

Koopwaar.nl als marketplace is gestopt, je kunt helaas niet meer afrekenen!

X
Back To Top